У Миколаєві працівники ЖЕКу вимагають залишити підвищені тарифи

У Миколаєві працівники ЖЕКу вимагають залишити підвищені тарифи

Укрінформ
У Миколаєві працівники ЖЕКів вийшли на мітинг під міськвиконком з вимогою не переглядати рішення про підвищення тарифів на квартплату, що набирає законної сили вже з 1 лютого.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Панове депутати, запрошуємо на роботу», «Ми такі ж мешканці, як і ви, візьміть нас на бюджетне утримання», «Хочеш ти комфортно жити, маєш якісно платити», «Компенсація замість підвищення тарифів», - такі плакати тримають у руках люди.

Наразі вони нічого офіційно не коментують, але згідно з надписами на спецжилетах, це, в основному, працівники приватних ЖЕКів. В приватних розмовах кажуть, що прийшли сюди відстояти свої зарплати.

Усього тут зібралося більше 100 людей. Причиною мітингу стало засідання робочої групи, створеної депутатами міської ради, яка на своєму засіданні 30 січня має прийняти рішення про обгрунтованість підвищення тарифів на квартплату.

У свою чергу, члени робочої групи висловлюють незадоволення таким розвитком подій і погрожують зібрати набагато чисельніший мітинг з городян, які проти підвищення тарифів.

Як уже повідомляв Укрінформ, 16 січня виконком Миколаївської міської ради без публічного обговорення майже вдвічі підвищив тарифи на послуги з утримання будинків і прибудинкових територій вже з 1 лютого 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-