На Черкащині без тепла залишилися близько п'яти тисяч осіб

На Черкащині без тепла залишилися близько п'яти тисяч осіб

Відео
Укрінформ
У Монастирищі Черкаської області через руйнування 60 метрів верхньої частини труби газової котельні, яке сталося минулої ночі, без теплопостачання залишилось близько 5 тис. осіб.

Про це повідомляє  ДСНС.

"29 січня о 00:10 в місті Монастирище сталось руйнування димової труби газової котельні КП “Теплокомуненерго” яка належить Монастирищенській міській раді. Труба висотою 80 метрів побудована в 1980 році... зруйновано 60 метрів її верхньої частини. Внаслідок події без теплопостачання залишилось близько 2000 абонентів (орієнтовно 5000 осіб з 13100 осіб, які мешкають у районному центрі). Встановлено, що будівля котельні не ушкоджена, загиблих та травмованих внаслідок події немає", - зазначається в повідомленні.

На розбиранні конструкцій на місці надзвичайної події працюють 2 одиниці інженерної техніки та 25 працівників комунального підприємства. Головним завданням є очищення двох газовідводів і підключення котельні до димової труби, що залишилась. Водночас, вирішується питання щодо підключення котельні до резервної димової труби, яка знаходиться на відстані 40 метрів від місця події.

Вранці у районній державній адміністрації відбулося засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Для ліквідації наслідків аварії створено відповідний штаб, до якого залучені представники усіх аварійних служб та відомчих організацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-