На Донеччині копи показали #22PushupChallenge на пляжі

На Донеччині копи показали #22PushupChallenge на пляжі

Фото, відео
Укрінформ
Начальник Головного управління Національної поліції В'ячеслав Аброськін зі своїми колегами поліцейськими приєднався до флешмобу на підтримку військових і віджався на березі Азовського моря.

Про це в неділю повідомили у прес-службі ГУНП в Донецькій області.

«Генерал Аброськін прийняв «естафету» від начальника ГУНП в Житомирській області В'ячеслава Печененка і разом зі своїми колегами віджався 22 рази на березі Азовського моря», - заявили в поліції і опублікували відповідне відео.

Також повідомили, що у флешмобі #22PushupChallenge взяли участь всі керівники територіальних підрозділів поліції Донецької області.

Аброськін наголосив: «Військові - це мої брати, яких поважаю і з якими щодня живу вже третій рік на цій війні. Я і всі керівники поліції Донеччини завжди поряд з нашими бійцями і готові заради них хоч щодня виконувати силові вправи». Він також акцентував, що бійцям, особливо тим, які повернулися з війни, потрібна наша допомога не «22 віджиманнями», а увагою до них.

У поліції нагадали, що 22 - це кількість учасників бойових дій, які в середньому в день вчиняли самогубство в 2014 році у США. Флешмоб стартував на підтримку воїнів по всьому світу і здобув особливу популярність в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-