Отруєння дітей на Запоріжжі: прокуратура відкрила справу

Отруєння дітей на Запоріжжі: прокуратура відкрила справу

Укрінформ
Прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом масового отруєння дітей в навчально-виховному комплексі села Мар’ївка, десять вихованців якого: 7 школярів і 3 дошкільнят - госпіталізовано з симптомами гострої кишкової інфекції.

За даними прес-служби прокуратури Запорізької області, інформація про випадок 27 січня внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань з кваліфікацією за ст. 325 КК України – «Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням і масовим отруєнням».

«27 січня Запорізькою місцевою прокуратурою №2 до ЄРДР внесена інформація про порушення санітарних правил і норм щодо запобігання масовим отруєнням у місцевому навчально-виховному комплексі - відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст.325 КК України»,  - йдеться в повідомленні прес-служби.

Як повідомляв Укрінформ, з 24 січня  10 вихованців навчально-виховного комплексу села Мар’ївка Запорізького району Запорізької області госпіталізовані з синдромами гострої кишкової інфекції (ГКІ).

За інформацією Запорізького обласного лабораторного центру МОЗ, 1 дитину доправлено в обласну інфекційну лікарню, решта 9 – в центральну лікарню Запорізького району.

Їх стан класифікується медиками як «захворювання середньої тяжкості».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-