АТО: бойовики з танка обстріляли Лебединське

АТО: бойовики з танка обстріляли Лебединське

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська продовжують використовувати міномети та артилерію, нехтуючи будь-якими домовленостями. Протягом п'ятниці, 27 січня, на Донбасі зафіксовано 36 обстрілів з боку бойовиків. Двоє українських військових зазнали поранення.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

"На Маріупольському напрямку по Лебединському вогонь вела 122 міліметрова артилерія, а також танк та 82 міліметрові міномети противника. По Широкиному - 120 та 82 міліметрові міномети. Павлопіль, Гнутове, Лебединське, Водяне, Новотроїцьке, Березове, Талаківку та Широкине бойовики обстріляли з гранатометів та стрілецької зброї. По Новотроїцькому та Гнутовому вогонь вів і снайпер", - йдеться в повідомленні.

На Донецькому напрямку, за даними штабу, окупанти з гранатометів та великокаліберних кулеметів вели вогонь по Зайцевому та Луганському, а з мінометів різних калібрів обстріляли Авдіївку та Троїцьке.

"На Луганському напрямку – з протитанкових ракетних комплексів – Новозванівку. З мінометів та гранатометів – Троїцьке, Новозванівку, Кримське та Новоолександрівку", - додали у прес-центрі.

Фото: Max Avdeev for BuzzFeed News 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-