На Хмельниччині закрили дороги, що перетворилися на ковзанки

На Хмельниччині закрили дороги, що перетворилися на ковзанки

Укрінформ
У північній та центральній частині Хмельницької області з 14.00 27 січня 2017 року обмежено рух великовагового автотранспорту та автобусів через обледеніння доріг.

Про це повідомляє Укравтодор.

"У зв’язку з несприятливими погодними умовами (випадання дощу при мінусових температурах повітря) через утворення слизькості покриття склалась складна ситуація на автодорогах державного та місцевого значення у північній та центральній частині Хмельницької області (Білогірський, Славутський, Ізяславський, Полонський, Теофіпольський, Шепетівський, Старокостянтинівський, Летичівський, Віньковецький, Деражнянський, Старосинявський, Хмельницький райони). З метою уникнення дорожньо-транспортних пригод... прийнято рішення про введення обмеження руху великовагового автотранспорту та автобусів на автодорогах загального користування в північній частині області з 14.00 27 січня 2017 року", - йдеться у повідомленні.

Укравтодор також попереджає про можливе введення обмеження руху вказаних категорій автотранспорту по всій мережі автодоріг загального користування області у разі випадання дощу при мінусових температурах повітря й у інших районах області.

Про зняття обмеження руху Укравтодор обіцяє повідомити додатково.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-