На Сумщині бандити викрали авто разом із водієм

На Сумщині бандити викрали авто разом із водієм

Укрінформ
На Сумщини двоє зловмисників викрали автомобіль разом із водієм.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила прес-секретар прокуратури Сумської області Наталія Науменко.

"26 січня 2017 року двоє чоловіків, перебуваючи в селі Обложки Глухівського району, застосовуючи насильство, небезпечне для життя та здоров’я відносно мешканця міста Глухів, незаконно заволоділи його транспортним засобом марки «Dacia Logan», після чого зникли в невідомому напрямку... Зловмисників вдалось встановити та затримати. На даний час вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання (затримані в порядку ст. 208 КПК України)", - розповіла Науменко.

За її інформацією, Глухівським відділом Шосткинської місцевої прокуратури готується до суду клопотання про обрання щодо затриманих запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Дії зловмисників кваліфіковано за ч. 2 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч. 3 ст. 187 (розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище) та ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

За вчинення вказаних злочинів чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 12 років із конфіскацією майна або без такої.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-