Стрілянина і самогубство в Одесі: поліція встановила особу нападника

Стрілянина і самогубство в Одесі: поліція встановила особу нападника

Укрінформ
Поліція Одеси встановила особу чоловіка, який під час конфлікту біля ринку чотири рази вистрілив у літнього чоловіка і втік, а коли його оточили правоохоронці, застрелився.

Про це повідомляє відділ комунікацій обласної поліції.

"Слідчо-оперативна група, що розслідує причини та обставини стрілянини поряд з ринком "Київський", уже встановила особи зловмисника, який стріляв поряд з ринком з пістолета і згодом вчинив самогубство, та 62-річного одесита, доправленого в середу в реанімаційне відділення лікарні. У потерпілого літнього чоловіка діагностовано поранення шиї, лівого плеча та закритий перелом плечової кістки", - зазначили у поліції.

У відомстві також розповіли подробиці інциденту. За даними правоохоронців, літній одесит зробив зауваження водію мопеда, який намагався в'їхати на ринок, однак той чотири рази вистрілив у нього та поїхав геть. На вимогу поліцейського зупинитися водій мопеда не відреагував, а лише додав швидксті, намагаючись втекти від патрульних. Коли переконався, що оточений, звернув на іншу вулицю, зняв шолом і "під час руху зробив смертельний постріл собі в голову", уточнили у відділі комунікацій.

Під час огляду місця події вилучено зброю й передано на експертизу. Розслідування триває. Мотиви зловмисника встановлюються.

Слідчий поліції вніс відомості до ЄРДР за ознаками ст. 115 (умисне вбивство з приміткою "самогубство") Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-