У Дніпрі вбили бізнесмена і розстріляли авто охорони

У Дніпрі вбили бізнесмена і розстріляли авто охорони

Фото
Укрінформ
У Дніпрі невідомі вбили підприємця та розстріляли автомобіль охоронної фірми, поранено двох охоронців.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Дніпропетровській області.

«Інформація про стрілянину надійшла до чергової частини Соборного відділення поліції м. Дніпра ввечері 25 січня. Громадяни повідомили, що по вул. Академіка Лазаряна невідомі особи з вогнепальної зброї розстріляли автомобіль охоронної фірми, є постраждалі», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в результаті нападу чоловік загинув на місці, а охоронці отримали тяжкі тілесні ушкодження. Їх доправили до лікарні, де їм була надана медична допомога. На даний час стан поранених стабільний.

Було встановлено, що нападники забрали сумку з великою сумою грошей, яка належала чоловіку. У поліції повідомили, що загиблий займався підприємницькою діяльністю. Раніше на нього вже скоювався розбійний напад, тож впродовж 2-х років він користувався послугами даної охоронної фірми, працівники якої щодня супроводжували підприємця до місця роботи та місця проживання.

Одразу після скоєння злочину по області було оголошено план «Перехват». Наразі пошуки зловмисників тривають. Поліція вживає всі необхідні оперативно-розшукові заходи для встановлення підозрюваних у скоєнні вбивства.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за п. 1, 6 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За вчинення злочину зловмисникам загрожує позбавлення волі строком від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Фото: Нацполіції

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-