В Україні знайшли ще 50 МАЗів, вкрадених у білоруського заводу

В Україні знайшли ще 50 МАЗів, вкрадених у білоруського заводу

Фото
Укрінформ
Співробітники Служби безпеки вилучили ще п'ятдесят вантажівок, які через шахрайські дії були вкрадені в Мінського автомобільного заводу (МАЗ).

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

«Правоохоронці спільно з фахівцями підприємства-виробника виявили машини, що знаходилися у розшуку, на кількох автотранспортних підприємствах Миколаївської області. У жовтні 2016 року співробітники спецслужби виявили сто вантажівок МАЗ у різних регіонах України. Після проведення необхідних процедур право власності на автомобілі буде повернуто білоруському заводу», - йдеться у повідомленні.

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України.

"Завдяки роботі Служби безпеки України вдалося запобігти негативному міжнародному іміджу держави", - зазначається у повідомленні.

Як відомо, у 2013 році комерційна структура уклала договір на постачання 150 вантажних автомобілів марки МАЗ та причепів до них вартістю понад п'ятнадцять мільйонів доларів США. Отримані вантажівки ділки перепродали іншим підприємствам, а одержані кошти зловмисники перевели у готівку з використанням підставних комерційних структур та привласнили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-