У Краматорську відзначили День Соборності мітингом та «ланцюгом єдності»

У Краматорську відзначили День Соборності мітингом та «ланцюгом єдності»

Фото
Укрінформ
У Краматорську Донецької області масово відзначили День Соборності України мітингом та «живим ланцюгом єдності».

Про це повідомили у Департаменті  інформаційної та внутрішньої політики Донецької військово-цивільної облдержадміністрації.

«Свято Соборності у Краматорську розпочалось урочистим мітингом за участю громадськості, представників обласної  та місцевої влади... Урочистості завершилися «ланцюгом єднання», у якому взяли участь близько 1 500 осіб», - йдеться у повідомленні.

На мітингу заступник голови облдержадміністрації Ігор Стокоз привітав присутніх з Днем Соборності України, а також передав  вітання від голови облдержадміністрації Павла Жебрівського.

«Соборність в сьогоднішніх умовах це дуже важливо. Бо соборність – це відповідальність, сильна армія і патріотичні громадяни, і це єдність всіх і всього навколо незалежності  та унітарності нашої держави», – зазначив він.

Присутні на мітингу поклали квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку, а також вшанували пам’ять загиблих борців  за незалежність та волю України хвилиною мовчання.

Потім під  чудове музичне супроводження військового оркестру Харківського інституту повітряних сил України громадяни пройшли від пам’ятника Шевченку до центральної площі міста та об’єдналися в єдиний ланцюг довкола неї.

Фото: Донецька ВЦОА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-