У Ніжині утворили

У Ніжині утворили "живий ланцюг" єдності з нагоди Дня Соборності

Фото
Укрінформ
Узявшись за руки, жителі Ніжина Чернігівської області утворили сьогодні традиційний на День Соборності України "живий ланцюг єднання".

Про це повідомило ніжинське інтернет-видання "Уездные новости".

"Війна сьогодні наповнює День Соборності новим змістом. Цілісність народу стала справжнім даром, за який доводиться боротися та помирати хлопцям на Донбасі. З цими думками сьогодні, 20 січня, у місті стали в "живий ланцюг" студенти, школярі та просто жителі Ніжина", - йдеться у повідомленні.

За інформацією прес-служби Ніжинської міської ради, акція, присвячена Дню Соборності України, мала назву "Об’єднані бажанням жити у вільній державі". Розпочалась вона із покладання квітів до пам’ятника Богдану Хмельницькому. Звідти урочистою ходою ніжинці, на чолі з офіційними особами, пройшли вздовж "живого ланцюга", утвореного учнями навчальних закладів Ніжина, до парку ім. Т.Шевченка, де відбувся невеликий концерт.

Зі святом учасників акції привітав Ніжинський міський голова Анатолій Лінник. Завершились урочистості покладанням квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку.

У Чернігові громадський захід з нагоди Дня Соборності України, який включатиме в себе утворення "живого ланцюга", відбудеться в неділю біля Катерининської церкви.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-