Росія обіцяє бойовикам на Донбасі до 9 тисяч за бої на передовій

Росія обіцяє бойовикам на Донбасі до 9 тисяч за бої на передовій

Укрінформ
Командування російських окупаційних військ у ОРДЛО обіцяє платити до 9 тисяч рублів на місяць за службу на передовій та участь у бойових діях проти українських військовослужбовців.

Про це повідомляє прес-центр Головного управління розвідки Міністерства оборони України на своїй сторінці у Facebook.

"Незважаючи на проведення командуванням російських окупаційних військ заходів щодо підвищення мотивації та заохочення військовослужбовців до несення служби на передових позиціях, зростає кількість випадків дезертирства та самовільного залишення місця служби. З січня ц.р. командування 1 та 2 АК ЗС РФ обіцяє підлеглим виплачувати винагороду у розмірі 9 тис. російських рублів за місяць несення служби на передових позиціях та участь у зіткненнях з особовим складом сил АТО", - йдеться у повідомленні.

Як зазначають у ГУР, такі заходи спричинені низькою мотивацією особового складу російських окупаційних військ, призваного у 2015-2016 роках, та зростанням невдоволення командної ланки низьким рівнем укомплектованості підрозділів, що несуть службу на передових позиціях.

Водночас рівень виконавчої дисципліни у з'єднаннях і частинах російських окупаційних військ, за даними розвідки, залишається на низькому рівні. Зокрема, фізичне та психологічне виснаження, приниження особистої гідності з боку командирів та посадових осіб, збільшення кількості проявів нестатутних взаємовідносин та здирництво в 11 окремому мотострілецькому полку (Макіївка) 1 АК спричиняють зростання кількості випадків дезертирства та самовільного залишення місця несення служби, насамперед на передових позиціях, інформують у ГУР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-