На Закарпатті збільшили іменні стипендії

На Закарпатті збільшили іменні стипендії

Укрінформ
Відтепер студенти профтехучилищ Закарпатської області отримуватимуть по 1400 гривень, в університетах –  по 1800 грн на місяць.

Про це повідомляють у прес-службі Закарпатської облради.

«У зв’язку з переходом у 2017 році на нову систему призначення стипендій в Україні (рейтинговий підхід) необхідно здійснити перехід до нових розмірів виплати іменних стипендій облдержадміністрації та обласної ради студентам вищих навчальних закладів краю, що дасть змогу привести у відповідність з іншими видами стипендій та їх кореляції. Таким чином, на Закарпатті студентам вищих навчальних закладів І - ІІ рівнів акредитації по одній стипендії для кожного закладу у розмірі 1400,00 (одна тисяча чотириста) гривень на місяць. Студентам вищих навчальних закладів ІІІ - ІV рівнів акредитації по одній стипендії для кожного факультету у розмірі 1800,00 (одна тисяча вісімсот) гривень на місяць», - повідомляють у прес-службі облради.

Зазначається, що фінансове забезпечення виконання програми здійснюватиметься за рахунок коштів обласного бюджету відповідно до програми розвитку регіональної вищої освіти на 2013 - 2017 роки. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-