Із Німеччини екстрадували сина мера Лисичанська, якого шукав Інтерпол

Із Німеччини екстрадували сина мера Лисичанська, якого шукав Інтерпол

Укрінформ
У результаті заходів Укрбюро Інтерполу Головного управління Національної поліції в Луганській області спільно з правоохоронними органами Німеччини був затриманий на території Німеччини і підданий екстрадиційному арешту мешканець Лисичанська.

Про це повідомили у відділі комунікацій ГУ Національної поліції в Луганській області.

«У серпні 2016 року місто Лисичанськ сколихнула резонансна подія. Біля кафе-бару «Бардак», розташованого у м. Лисичанську по вул. Григорія Сковороди, два громадянина, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, спричинивши тілесні ушкодження 33-річному чоловіку (прикордоннику, який заступився за дівчину, - ред.), помістили його до багажника автомобіля «Mercedes-Benz S350 TDI» та поїхали з місця події. Автомобіль по дорозі в напрямку міста Сєверодонецька був зупинений співробітниками патрульної поліції міста Лисичанська. За даними фактами Лисичанським відділом поліції були відкриті кримінальні провадження, але, з метою уникнення кримінальної відповідальності гр. Ш. ухилявся від органів прокуратури, у зв’язку з чим прокуратурою Луганської області він був оголошений у розшук», - нагадали про обставини скоєння злочину у відділі комунікації.

Враховуючи суспільний резонанс справи та наявну оперативну інформацію, до його розшуку був залучений підрозділ Укрбюро Інтерполу ГУ НП в Луганській області.

У результаті  гр. Ш. був затриманий на території Німеччини та підданий екстрадиційному арешту.

Вчора підозрюваний переданий правоохоронним органам України. Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

За традицією правоохоронці до вироку суду не називають прізвищ підозрюваних, однак за інформацією ЗМІ, яку кореспондентові Укрінформу підтвердили власні джерела, стало відомо, що затриманий - на прізвище Шилін - є сином міського голови Лисичанська Сергія Шиліна, також Сергій.

Затриманого вже доставили на територію Луганської області й помістили в Старобільський слідчий ізолятор. До речі, саме там сьогодні перебуває екс-очільник Луганської області і керівник фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександр Єфремов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-