У Харкові розслідують загадкову смерть бійця з Сєверодонецька

У Харкові розслідують загадкову смерть бійця з Сєверодонецька

Укрінформ
За фактом смерті у Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону (Харків) бійця, доставленого з Сєверодонецька з тяжкими травмами та хімічними опіками, проводиться розслідування.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла головний спеціаліст поліцейського главку в Харківській області Олександра Алексеєва.

"У харківському госпіталі помер 34-річний боєць, якого було доставлено 8 січня з госпіталю у Сєверодонецьку. У нього діагностували хімічний опік глотки, стравоходу, шлунка, верхніх дихальних шляхів, а також закриту черепно-мозкову травму, струс мозку, закритий перелом кісток носа, рвано-забійну рану вушної раковини, закриту тупу травму грудної клітини та живота", - зазначила Алексеєва.

За її словами, факт події внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ст. 348, пов'язаної, зокрема, з посяганням на життя військовослужбовця.

"Призначено експертизу для встановлення причини смерті солдата. Розслідування триває", - додала Алексєєва.

За словами джерела в госпіталі, внутрішні хімічні опіки у бійця, доставленого в Харків санавіацією, викликані речовиною, що потрапила в організм: "Реанімаційні заходи, вжиті протягом майже 10 днів, не дали результату".

Водночас, в мережі з'явилися повідомлення з посиланням на NewsRoom, що потерпілого жорстоко побили за місцем служби, а хімічна речовина - оцет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-