У Харкові викрили ще двох розбійників із банди екс-міліціонерів

У Харкові викрили ще двох розбійників із банди екс-міліціонерів

Укрінформ
Прокуратура Харківської області викрила ще двох учасників злочинної групи, яка скоювала зухвалі розбійні напади на харків'ян.

Про це кореспонденту Укрінформу розповів начальник відділу прокуратури області Ігор Чуб.

"Встановлено, що зловмисники - 47- річний колишній майор міліції та 43-річний цивільний харків'янин - брали участь у кількох нападах, у тому числі, на відомого харківського лікаря та його сім`ю у березні 2016 року", - зазначив прокурор.

За його словами, наразі затримані усього шість членів злочинної групи, які скоїли 3 розбійних напади: "Групу очолив колишній співробітник поліції. Серед її учасників - троє екс-правоохоронців: майор та підполковники (41, 47 та 49 років), та ще троє харків'ян (31, 32, 47 років)".

"На вимогу прокуратури Київський райсуд Харкова обрав для всіх шістьох запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави", - додав прокурор.

За його словами, досудове розслідування проводиться за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій) та ч. 3 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом) з санкцією до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 11 січня працівники карного розшуку спільно із спецпризначенцями "КОРДу" затримали чотирьох чоловіків, які скоїли напад на харківського бізнесмена: відібрали у нього 10 тисяч доларів, 30 тисяч гривень, 4 тисячі євро та заволоділи його іномаркою. Злодіїв вдалося затримати протягом кількох годин після вчинення розбою. Майно, грошові кошти та зброю вилучили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-