Гройсман передав чернігівським рятувальникам нову техніку

Гройсман передав чернігівським рятувальникам нову техніку

Фото, відео
Укрінформ
Чернігівські рятувальники отримали 4 нові пожежні автоцистерни та одну оперативно-технічну машину, закуплені за кошти загального фонду.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, у передачі зазначеної техніки взяв участь Прем'єр-міністр Володимир Гройсман. Він пообіцяв працівникам ДСНС сприяти покращенню їхньої матеріально-технічної бази та підвищенню заробітної плати.

Зокрема, Глава уряду нагадав, що вже цього року рятувальники отримають збільшення зарплат на 2 тисячі.

«Наше завдання - дати вам якісну заробітну плату, яку ви по праву заробили, якісно забезпечити вас, оснастити вас технічно, дати можливість вам отримати найкраще обладнання, техніку, засоби захисту, щоб ви могли ефективно допомагати людям, і головне, самі залишитися живими і неушкодженими», - звернувся Гройсман до рятувальників.

Управлінню ДСНС в Чернігівській області було передано 4 одиниці пожежних автоцистерн загальною вартістю понад 15 мільйонів гривень, а також 1 оперативну піротехнічну машину вартістю майже 738 тисяч гривень. Техніка закуплена за рахунок коштів з державного бюджету.

Крім того, за рахунок коштів обласного бюджету чернігівські рятувальники отримали аварійно-рятувальне, пожежно-технічне обладнання, речове майно та запасні частини до засобів зв'язку.

Фото: @VGroysman

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-