У Херсоні на мальтійському судні знайшли тумбочку з наркотиками і психотропами

У Херсоні на мальтійському судні знайшли тумбочку з наркотиками і психотропами

Укрінформ
Прикордонники Херсонського прикордонного загону виявили у пункті пропуску "Дніпро-Бузький МТП" на іноземному судні під прапором Мальти таблетки психотропної та наркотичної дії, які заборонені для перетину через кордон України.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів у вівторок помічник начальника Херсонського прикордонного загону - начальник прес-служби Іван Шевцов.

"Вчора в пункті пропуску "Дніпро-Бузький МТП" прикордонники Херсонського прикордонного загону разом із митниками під час оформлення іноземного судна під прапором Мальти, що прийшло в Україну із Греції, виявили на даному судні 60 таблеток психотропної та наркотичної дії, які не були заявлені капітаном судна і заборонені для перетину через кордон України. Таблетки знаходились в одному з нежитлових приміщень судна в шухляді тумбочки", - розповів Шевцов.

За його словами, прикордонники вилучили таблетки і передали їх працівникам Державної фіскальної служби, які склали протокол про порушення митних правил.

Як зазначив Шевцов, цього ж дня прикордонники Херсонського загону виявили і вилучили ще 20 таблеток із вмістом наркотичних та психотропних речовин - у громадянина України, який через контрольний пункт в'їзду-виїзду "Чаплинка" на адмінмежі з анексованим Росією Кримом направлявся на легковому автомобілі з Києва до Ялти. Вилучені таблетки теж були передані працівникам ДФС. Що ж до самого громадянина, то після складання на нього протоколу його відпустили, і він продовжив свою подорож до Ялти, повідомив помічник начальника Херсонського прикордонного загону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-