На Львівщині негода залишила без світла 20 населених пунктів

На Львівщині негода залишила без світла 20 населених пунктів

Укрінформ
На Львівщині внаслідок несприятливих погодних умов сталося знеструмлення 20 населених пунктів.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

«На Львівщині з 15 на 16 січня внаслідок несприятливих погодних умов (невеликий мокрий сніг, обледеніння), через спрацювання автоматики захисту ліній електропередач, сталося знеструмлення 20 населених пунктів. До відновлення електропостачання населених пунктів залучені бригади обленерго. Наразі розгорнуто 3 996 пунктів обігріву, у тому числі від ДСНС - 100. Всього надано допомогу 37 505 особам (за добу - 778 осіб)», - йдеться у повідомленні.

На дорогах державного, регіонального значення заторів не зафіксовано. Звернень громадян, які отримали обмороження в заторах, не зафіксовано.

Для забезпечення проїзду, розчищення автодоріг та надання допомоги в буксируванні автотранспорту зі снігових заметів на території України було залучено 778 одиниць техніки та 1 378 чоловік, з яких від ДСНС - 39 одиниць техніки та 140 чоловік особового складу.

Підрозділами ДСНС України з 4 січня вивільнено зі снігових заметів 2 736 автомобілі (за добу - 43 автомобілі), в яких перебувало 6 208 осіб (за добу - 92 особи).

Крім того, зазначається, що 16 січня в Україні без істотних опадів, лише у східних областях невеликий мокрий сніг, подекуди з дощем. На дорогах місцями ожеледиця. Температура 1-6 градусів морозу, у східних областях та Приазов'ї - близько 0 градусів. На Київщині без істотних  опадів. На дорогах місцями ожеледиця.  Температура  по області 1-6 градусів, у Києві 1-3 градуси морозу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-