У Харкові горіла багатоповерхівка: загинула жінка

У Харкові горіла багатоповерхівка: загинула жінка

Фото, відео
Укрінформ
У Харкові через пожежу у багатоповерхівці на Салтівському житломасиві евакуйовані мешканці двох поверхів, загинула жінка.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів помічник начальника Головного управління держслужби з НС у Харківській області полковник Ігор Лупандін.

"Близько 03:31 надійшло повідомлення про пожежу у дев’ятиповерхівці по проспекту Тракторобудівників, 160. На місці встановлено, що горіла квартира на восьмому поверсі. Дим заповнив усю квартиру і почав поширюватися на сходову клітину, загрожуючи жителям 8-го і 9-го поверхів", - розповів Лупандін.

За його словами, при проведенні розвідки у квартирі, яка горіла, знайдено господарів: чоловіка і дружину.

"Подружжя негайно винесли на свіже повітря і передали медикам швидкої допомоги. 69-річна жінка померла в кареті швидкої допомоги, її чоловіка вдалося врятувати. Він отримав опіки рук, отруєння чадним газом і госпіталізований до міської лікарні швидкої допомоги", - додав Лупандін.

За його словами, одночасно з роботами з ліквідації пожежі проведено евакуацію мешканців 8-го і 9-го поверхів.

"Двоє людей не змогли самостійно покинути квартири, рятувальники винесли їх на руках. Ще 12 людей вийшли самостійно під наглядом пожежників", - пояснив Лупандін.

За його словами, близько 05:20 пожежу ліквідовано: "Причина встановлюється".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-