Військові допоможуть з прибиранням снігу в Ужгороді

Військові допоможуть з прибиранням снігу в Ужгороді

Укрінформ
В обласному центрі Закарпаття комунальникам на допомогу в боротьбі зі стихією прийшли військові. На засіданні оперативного штабу з ліквідації наслідків негоди мерія попросила їх допомогти розчистити місто від снігу. Допомагають комунальникам Ужгорода 120 військових зі своєю технікою.

Про це повідомляє прес-служба Ужгородської міської ради. 

«В Ужгородській міській раді сьогодні провели засідання оперативного штабу з ліквідації наслідків негоди. У засіданні штабу на запрошення керівництва міста взяли участь і командуючі військових частин Нацгвардії України та зонального відділу служби правопорядку. Комунальні служби міста та військові скоординували свої дії щодо прибирання міста від снігу. Зокрема, до робіт долучаться близько 120 військовослужбовців та дві одиниці їхньої техніки», - йдеться в повідомленні.

Наразі усі служби працюють у посиленому режимі.

Разом із тим, ужгородців просять також долучатися до прибирання - за можливості очистити від снігу територію біля своїх садиб. Також з огляду на налипання мокрого снігу закарпатців попереджають, щоб не паркували автомобілі під деревами та лініями електропередач.

Як повідомлялося, на Закарпатті сьогодні йде сильний і вологий сніг, у різних районах області знеструмлено кілька десятків населених пунктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-