Харків'янинові, що стріляв на базі відпочинку, оголосили підозру в замаху на вбивство

Харків'янинові, що стріляв на базі відпочинку, оголосили підозру в замаху на вбивство

Укрінформ
Письмове повідомлення про підозру в скоєнні кримінального злочину, передбаченого ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 (замах на вбивство) КК України пред'явлено колишньому директорові бази відпочинку під Харковом.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла головний фахівець відділу комунікацій поліцейського главку в Харківській області Олександра Алексєєва.

"9 січня о 12:30 в Липецьке відділення поліції надійшла інформація про те, що невідомі намагаються проникнути на територію бази відпочинку. Пізніше стало відомо, що в перестрілці поранена людина", - зазначила Алексєєва.

За її словами, на місці події поліцейські встановили, що 38-річний новий директор бази разом з чотирма друзями приїхав відпочивати.

"Проте 46-річний колишній директор бази, знаходячись також на цій території, підійшов до них і почав стріляти з власної гладкоствольної рушниці, поранивши в голову чоловіка з компанії, що прибула. Новий директор в цілях самозахисту став стріляти з травматичної зброї у бік колишнього директора і поранив його", - додала Алексєєва.

За її словами, обох постраждалих доставлено до лікарні: "Стан їх здоров'я лікарі оцінюють як задовільне".

"З місця події вилучено речові докази. Екс-директорові вручено письмове повідомлення про підозру в замаху на вбивство", - пояснила Алексєєва. Як стало відомо, слідство триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-