У Харкові заарештовали ізраїльтянина, якого 5 років розшукував Інтерпол

У Харкові заарештовали ізраїльтянина, якого 5 років розшукував Інтерпол

Укрінформ
Комінтернівський районний суд Харкова за клопотанням Харківської місцевої прокуратури №5 заарештував громадянина Ізраїлю, якого 5 років шукав Інтерпол за підозрою у фінансових махінаціях в Польщі.

Про це журналістам розповів начальник відділу прокуратури Харківської області Максим Білоусенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Суд заарештував затриманого 8 січня під час реєстрації на терміналі міжнародного аеропорту "Харків" громадянина Ізраїлю, якого понад 5 років розшукував Інтерпол. Він планував сісти на літак до Тель-Авіва", - зазначив прокурор.

За його словами, зловмисника вже двічі затримували: у 2012 році - в Намібії та в 2016 році - в Росії. "Оскільки чоловікові вибирали запобіжний захыд, не пов'язаний з триманням під вартою, йому вдавалося втекти. Остання спроба втечі - у Харкові завершилася затриманням і арештом", - додав прокурор.

За його словами, зловмисник знаходиться під вартою: "Вирішується питання про його екстрадицію до Польщі".

Як повідомляв раніше Укрінформ, 8 січня прикордонники затримали в аеропорту "Харків" 58-річного громадянина Ізраїлю: він опинився у базі розшуку Інтерполу за обвинуваченням у шахрайських діях в банківській сфері та торгівлі на території Польщі. Тоді ж іноземця передали поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-