На Волині автобус врізався в електроопору: водій загинув

На Волині автобус врізався в електроопору: водій загинув

Фото
Укрінформ
У селі Седлище Любешівського району автобус «БАЗ», сполученням «Луцьк-Любешів-Цир», врізався в електроопору, в результаті водій транспортного засобу загинув на місці, четверо пасажирів отримали тілесні ушкодження.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

«Автопригода сталася 11 січня близько 21 год. За кермом автобуса перебував 59-річний лучанин. Водій, імовірно, не впорався з керуванням та зіткнувся з електроопорою, після чого транспортний засіб з'їхав у кювет. Внаслідок ДТП водій загинув на місці, ще четверо пасажирів, один мешканець райцентру Любомль та троє мешканців Любешівського району, отримали тілесні ушкодження», - йдеться у повідомленні.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Правоохоронці з'ясовують усі обставини пригоди. Триває досудове розслідування.

У вівторок, 10 січня, вночі на вулиці Центральній у селі Маньків Локачинського району Волинської області автомобіль «Volkswagen Passat» на швидкості врізався у дерево. Водій також загинув на місці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-