На Херсонщині виявили партію фальсифікованої горілки на 2,6 мільйона

На Херсонщині виявили партію фальсифікованої горілки на 2,6 мільйона

Укрінформ
У Херсоні співробітники ГУ ДФС у Херсонській області та УСБУ в АР Крим виявили на складі одного з місцевих підприємств 36 тис. 540 пляшок фальсифікованої горілки орієнтовною вартістю 2,6 млн грн.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли у вівторок у прес-службі Головного управління ДФС у Херсонській області.

"У Херсоні під час операції "Акциз-2017" співробітники ГУ ДФС у Херсонській області та УСБУ в АР Крим виявили на складі одного із підприємств 36 тис. 540 пляшок фальсифікованої горілки під брендом одного з відомих українських виробників даної продукції. Орієнтовна вартість даної партії горілки - 2,6 млн гривень. Яке саме підприємство зберігало на своєму складі дану продукцію, а також назва горілки та бренд виробника наразі слідством не оприлюднюються", - розповіли в прес-службі ГУ ДФС в області.

За інформацією фіскальної служби, виявлена тут партія фальсифікованої горілки є не першою, що її реалізовувала група осіб, яка займалася цим нелегальним бізнесом. А розповсюджували дану продукцію безпосередньо на території Херсонської області. Наразі слідчим належить дізнатися також, де вироблявся цей сурогат (адже на території Херсонщини горілку офіційно не виготовляє жодне підприємство), а також де було виготовлено підробні марки акцизного податку, якими були марковані пляшки з фальсифікованою горілкою.

Слідство у кримінальному провадженні за ознаками ч.1 ст.204 КК України здійснює слідче управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Херсонській області. Слідчі дії тривають.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-