Потрійне ДТП в Харкові: особа однієї загиблої ще не встановлена

Потрійне ДТП в Харкові: особа однієї загиблої ще не встановлена

Укрінформ
Особа однієї з двох загиблих в потрійному ДТП на вулиці Дерев’янка в Шевченківському районі Харкова поки не встановлена.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів старший інспектор Управління превентивної діяльності поліцейського главку в Харківській області підполковник Олег Никоненко.

"За уточненими даними, аварія за участю автомобілів ЗІЛ, Sens і Honda сталася на мосту по вулиці Дерев’янка близько 11:45. Автомобіль Sens їхав у бік центру і раптом з невідомих причин виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із ЗІЛом. Ззаду у вантажівку врізалася Honda", - зазначив Никоненко.

За його словами, від удару автомобіль Sens дістав значні пошкодження.

"37-літній водій і жінка-пасажир від отриманих травм померли на місці. Особа загиблої поки не встановлена. На вигляд їй близько сорока років. Також постраждав 60-річний водій вантажівки - його госпіталізували", - додав Никоненко.

За його словами, працюють слідчо-оперативна група і бригади МНС.

"Все буде встановлено - і обставини, і причини - в ході розгляду справи в слідчому управлінні", - підкреслив Никоненко.

Як повідомляв раніше Укрінформ із посиланням на патрульну поліцію, близько 11:20 на вулиці Дерев’янка в Харкові зіткнулися ЗІЛ, Daewoo Lanos і Honda, загинуло двоє людей. Легковик від удару перетворився на металобрухт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-