Негода залишила без світла 31 населений пункт на Одещині

Негода залишила без світла 31 населений пункт на Одещині

Укрінформ
У Одеській області через негоду знеструмлено 31 населений пункт в Арцизькому, Болградському, Ізмаїльському, Кілійському, Саратському, Татарбунарському, Білгород-Дністровському, Іванівському, Лиманському районах та м. Чорноморську.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України в Одеській області.

"На території Одеської області спостерігається сильна хуртовина та снігові замети,  швидкість вітру становить 19-24 м/с, місцями пориви до 25-27 м/с, видимість 100 - 500 м", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що затори транспортних засобів утворилися в Татарбунарському районі за межами с. Спаське (близько 20 автомобілів) та Ізмаїльському районі за межами с. Кирнички (близько 30 автомобілів). Силами підрозділів ДСНС та служби автомобільних доріг затор транспортних засобів в с. Спаське Татарбунарського району ліквідовано. З снігових заметів вилучено 23 автомобіля, у тому числі автомобіль швидкої медичної допомоги, який прямував на виклик.

За повідомленням ПАТ «Одесаобленерго» знеструмлено 31 населений пункт в Арцизькому, Болградському, Ізмаїльському, Кілійському, Саратському, Татарбунарському, Білгород-Дністровському, Іванівському, Лиманському районах та м. Чорноморську. Ліквідація наслідків несприятливих погодних умов триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-