Снігопад у Миколаєві: всі виїзди з міста перекрили вантажівками

Снігопад у Миколаєві: всі виїзди з міста перекрили вантажівками

Укрінформ
У Миколаєві через сильний снігопад і вітер, які не припиняються зранку 6 січня, з 15:00 важка техніка перекрила виїзди з міста на Одесу, Дніпропетровськ, Херсон та Київ.

Про це розповів начальник міського управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту Олександр Герасіменя, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Через сильний снігопад з 15:00 важка техніка перекрила виїзди з міста Миколаєва на Одесу, Дніпропетровськ, Херсон та Київ. Таке рішення прийнято, щоб захистити від можливих небезпек на засніжених трасах горе-водіїв легкових автомобілів, які прориваються за місто», - сказав Герасименя.

За його словами, міська влада звернулася до військових частин з проханням про виділення важкої техніки для перекриття доріг.

28 одиниць снігоочисної техніки «ЕЛУ автодоріг» вийшли на маршрути першої черги. Малі трактори продовжують чистити тротуари.

Всі працівники комунальних служб міста переведені на цілодобовий режим роботи. У зв'язку з прогнозованим зниженням температури комунальники контролюють роботу теплових, водопровідних мереж.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-