На Харківщині відкрили 264 пунктів обігріву

На Харківщині відкрили 264 пунктів обігріву

Укрінформ
На Харківщині вже діють 264 стаціонарних пунктів обігріву, плюс напоготові - мобільні.

Про це розповів кореспондентові Укрінформу помічник начальника Головного управління Держслужби НС в Харківській області полковник Ігор Лупандін.

"У Харківській області відкрито 264 стаціонарних пунктів обігріву - при сільрадах, лікарнях, установах соціальної служби. Вони розраховані, насамперед, на осіб без певного місця проживання, причому 11 таких пунктів діють безпосередньо в Харкові", - зазначив Лупандін.

За його словами, напоготові - на випадок подальшого погіршення погодних умов - сім мобільних пунктів.

"Мова про вантажні машини підвищеної прохідності, так звані будки, де можна не лише обігрітися, але і попити гарячого чаю", - додав Лупандін.

За його словами, мобільні пункти, як і торік, будуть встановлені на автодорогах державного значення і призначені, в основному, для водіїв.

"Також в Харківській області для боротьби з негодою підготовлено 314 одиниць спецтехніки", - пояснив Лупандін.

Як розповіла кореспондентові Укрінформу черговий синоптик Харківського гідрометцентру Галина Меліхова, вночі в регіоні очікується мокрий сніг, місцями - завірюха, на дорогах ожеледиця, вітер поривами 15-20 м/сек, температура 4-9 градусів морозу, місцями, наприклад, в Ізюмі, мінус 3 - плюс 2. У Харкові вночі очікується 6-8 градусів морозу, вдень на 2 градуси тепліше.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-