На Херсонщині негода знеструмила вже 8 населених пунктів

На Херсонщині негода знеструмила вже 8 населених пунктів

Укрінформ
На Херсонщині негода, що розпочалася зранку у п'ятницю, і викликана переміщенням активного південного циклону, вже знеструмила 8 населених пунктів.

Про це повідомила у п'ятницю прес-служба Херсонської облдержадміністрації. 

"Через негоду зараз без світла залишилися мешканці населених пунктів: місто Берислав – частково, у Каховському районі повністю відключені села Лукьянівка та Комишанка, у Голопристанському районі повністю відключені села Круглоозерка, Бехтери, Облої, а також частково відключено електропостачання у місті Гола Пристань та селі Залізний Порт", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією Херсонського обласного центру з гідрометеорології, у зв'язку з переміщенням активного південного циклону 6, 7 та 8 січня 2017 року на території Херсонської області та міста Херсона очікуються складні погодні умови - сильний сніг, налипання мокрого снігу, ожеледь, сильні хуртовини, на дорогах ожеледиця, снігові замети, снігові накати. Очікується посилення північного вітру до 15-20 м/с, місцями - пориви 25-30 м/с. Очікується також різке зниження температури повітря. 7 січня впродовж доби - до 10-15 градусів морозу, 8 січня вночі - до 15-20 градусів морозу, вдень - до 8-13 градусів морозу. 9 січня на Херсонщині очікується послаблення та припинення небезпечних погодних явищ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-