Кіровоградщина теж забороняє рух транспорту через сніг

Кіровоградщина теж забороняє рух транспорту через сніг

Укрінформ
На Кіровоградщині у зв'язку з погіршення погодних умов із 15.00 запроваджено заборону на виїзд усіх категорій транспортних засобів на дорогах загального користування державного та місцевого значення.

Про це повідомляє прес-служба Кіровоградської ОДА.

"Сьогодні на засіданні обласного оперативного штабу для вжиття невідкладних заходів у разі виникнення надзвичайних ситуацій прийнято рішення про обмеження із 12 години руху для проїзду великогабаритного транспорту на автомобільних дорогах загального користування державного та місцевого значення Кіровоградської області. У зв'язку із очікуванням подальшого погіршення погодних умов із 15.00 год. буде введено заборону на виїзд всіх категорій транспортних засобів на дорогах загального користування державного та місцевого значення Кіровоградської області", - йдеться у повідомленні.

У зв'язку із значним погіршенням погодних умов удень 6 та протягом доби 7 січня на території Кіровоградської області очікуються складні погодні умови: сильний сніг, місцями дуже сильний, сильна хуртовина. У східній частині області сильні опади, сильна ожеледь. На дорогах ожеледиця, снігові замети. Вітер 15-20 м/с.

Як повідомляв Укрінформ, із 10 години запроваджено заборону на виїзд та в'їзд всіх категорій транспортних засобів на автодорогах загального користування державного та місцевого значення Одеської та Миколаївської областей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-