У Кривому Розі евакуювали дев'ятиповерхівку - шукали бомбу

У Кривому Розі евакуювали дев'ятиповерхівку - шукали бомбу

Укрінформ
У Кривому Розі невідомий 5 січня близько 2 години ночі повідомив про замінування дев'ятиповерхового будинку 4-го мікрорайону Зарічний, мешканців евакуювали на безпечну відстань.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Дніпропетровській області.

«Про дану загрозу служба порятунку повідомила одразу до Покровського відділення поліції. На місці працювали рятувальники, вибухотехіки, поліцейські та бригада швидкої допомоги. Мешканці 9-поверхового будинку були евакуйовані на безпечну відстань. «Заміновану» будівлю було оглянуто фахівцями. Під час огляду будь-яких підозрілих та небезпечних предметів виявлено не було», - йдеться в повідомленні.

Працівниками поліції був встановлений місцевий житель, 44–річний пенсіонер, у якого виявлено та вилучено мобільний телефон з Sim-картою, з якого було зроблено дзвінок. Сам чоловік пояснити нічого не зміг через сильне алкогольне сп’яніння.

Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України («Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян»). Горе-мінувальнику може загрожувати покарання у вигляді штрафу від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-