На Закарпатті відновили електропостачання в усі населені пункти

На Закарпатті відновили електропостачання в усі населені пункти

Відео
Укрінформ
У Закарпатській області відновлено електропостачання у знеструмлених населених пунктах та відбуксировано 50 автомобілів, котрі застрягли на засніжених трасах.

Про це повідомляє прес-служба Управління ДСНС України в Закарпатській області. 

«Станом на 17:00 4 січня за інформацією ВАТ ЕК «Закарпаттяобленерго» електропостачання у всіх населених пунктах області відновлено. Підрозділами Управління ДСНС області вже відбуксовано 50 автомобілів, котрі застрягли на засніжених трасах Закарпатської області. На даний час робота з буксирування транспортних засобів триває. Оперативна інформація уточнюється», - йдеться у повідомленні.

Ситуація перебуває на контролі Управління ДСНС України в Закарпатській області. 

Як уже повідомлялося, 4 січня через погіршення погодних умов (інтенсивні опади у вигляді снігу) на території Закарпатської області ускладнено рух транспорту на автошляхах державного значення, зокрема: М06 Київ - Чоп, Н13 Львів - Самбір - Ужгород, Н09 Мукачево - Рогатин - Львів,  Р21 Долина-Хуст.

На цей час на перевалах Закарпатської області рух великовагового транспорту обмежений. Транзитний транспорт, що рухається у зазначених напрямках, направляється до місць тимчасового відстою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-