Пожежа на львівському «Електроні» завдала 50 мільйонів збитків

Пожежа на львівському «Електроні» завдала 50 мільйонів збитків

Укрінформ
Правоохоронці встановлюють причини загорання приміщення колишнього заводу «Електрон», сума збитків від пожежі становить щонайменше 50 мільйонів гривень.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

«У Залізничний відділ поліції 3 січня надійшло повідомлення про те, що горить будівля колишнього заводу «Електрон» по вулиці Стороженка 3. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце пригоди, встановила, що пожежа виникла близько 12.50 на другому поверсі п'ятиповерхової споруди. Вогнем було заподіяно збитки не лише власнику споруди, а й двом приватним підприємствам, які орендували там приміщення. Загальна сума матеріальної шкоди орієнтовно становить близько 50 мільйонів гривень», - йдеться у повідомленні.

Наразі встановлюються причини загорання.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.270 Кримінального кодексу України (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки). Вчинення цього злочину карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років.

Як повідомляв Укрінформ, до ліквідації пожежі залучився 101 рятувальник та 21 одиниця основної техніки.

Обставини події та причини виникнення пожежі встановлюються.

Під час пожежі до медичних закладів було доправлено 2-х працівників ДПРЧ-4 м. Львова ГУ ДСНС України у Львівській області. Одного з них було оглянуто та після огляду допущено до чергування. Інший рятувальник отримав опіки лівого вуха та плеча, та залишається на лікуванні у 8-й міській клінічній лікарні.

фото: 112 Україна

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-