Клімкін і Курц відвідали лекцію з мінної безпеки під Маріуполем

Клімкін і Курц відвідали лекцію з мінної безпеки під Маріуполем

Укрінформ
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін та міністр закордонних справ Австрії Себастьян Курц, який цього року є головою Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ), відвідали лекцію з мінної безпеки та передали рятувальникам ДСНС попереджувальні таблички, які сигналізують про наявність мін на ділянці.

Про це у вівторок повідомили в Маріупольській міській раді.

«Павло Клімкін і Себастьян Курц відвідали лекцію з мінної безпеки під час робочої поїздки в Донецьку область члени делегації відвідали село Виноградне, яке тепер входить до складу Маріуполя, де силами Червоного хреста для гостей та мешканців провели лекцію з мінної безпеки», - сказано в повідомленні.

Представництво ОБСЄ передало ДСНС попереджувальні таблички, які сигналізують про наявність хв на ділянці. Рятівники отримали першу партію протимінних маркерів у кількості 300 штук. Усього планується передати близько 3 тисяч таких попереджувальних знаків.

Клімкін наголосив, що ОСБЄ відіграє значну роль в процесі врегулювання конфлікту в регіоні. На його думку, необхідно створити всі необхідні умови для безперешкодної роботи моніторингової місії на Сході України.

Мер Маріуполя Вадим Бойченко підкреслив важливість цього візиту Курця в Маріуполь.

«Для нашого міста важливо, що Діючий голова ОБСЄ, буквально на наступний день після вступу на посаду, відвідав Маріуполь. Упевнений, це стане початком ефективної та плідної роботи», - переконаний він.

Фото: marsovet.org.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-