П'яні бойовики в новорічну ніч тероризували цивільних - ГУР

П'яні бойовики в новорічну ніч тероризували цивільних - ГУР

Укрінформ
Особовий склад російських окупаційних військ, що незаконно воюють на Донбасі, в новорічну ніч масово залишив передові позиції та вдався до безчинства в громадських місцях.

Про це повідомляє Головне управління розвідки при Міністерстві оборони України у Facebook.

"1 і 2 січня цього року за вказівкою командувача 2 армійського корпусу (Луганськ) Збройних сил РФ проведено збір по тривозі з шикуванням всього особового складу в підрозділах 6 окремого мотострілецького полку (Кадіївка) та 7 окремої мотострілецької бригади (Брянка) з метою покарання військовослужбовців за масове залишення передових позицій у новорічну ніч, вживання спиртних напоїв і безчинства в громадських місцях", - йдеться в повідомленні.

Прес-центр також зазначає, що один з військовослужбовців окупаційних військ у стані алкогольного сп'яніння підірвав гранату, внаслідок чого поранив цивільних осіб. 

"2 січня цього року військовослужбовець 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) 1 армійського корпусу Збройних сил РФ, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, спровокував конфлікт на побутовому підгрунті та здійснив підрив гранати, внаслідок чого отримали поранення цивільні особи", - зазначається в повідомленні. 

В ГУР також уточнюють, що незважаючи на жорсткі заходи командування російських окупаційних військ щодо запобігання випадкам порушення особовим складом військової дисципліни, вживання спиртних напоїв, самовільного залишення місць служби, безчинств стосовно місцевого населення їх кількість у період новорічних свят різко зросла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-