Суд арештував головного штабіста

Суд арештував головного штабіста "військової комендатури ЛНР"

Укрінформ
На Луганщині за участь у діяльності терористичної організації заарештували чоловіка, який служив начальником районної "військової комендатури" у так званій ЛНР.

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної прокуратури.

"Прокуратурою Луганської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно учасника терористичної організації «ЛНР», якому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 КК України  (участь у діяльності терористичної організації)", - йдеться у повідомленні.

Досудовим розслідуванням встановлено, що підозрюваний в 2014 році був призначений на посаду першого помічника начальника відділу профілактики "військової комендатури" Жовтневого району міста Луганська, а в 2015 році обіймав там посаду начальника штабу.

Інформують, що на службі в терористів він складав графіки патрулів, нарядів, правила з техніки безпеки, проводив профілактичні бесіди з військовослужбовцями незаконних збройних формувань.

За клопотанням процесуального керівника Сєверодонецький міський суд обрав поплічнику терористів запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-