Затриманий танкіст

Затриманий танкіст "ДНР" розповів про нічні обстріли й російських офіцерів

Укрінформ
На Донеччині українські поліцейські затримали 23-річного бойовика-танкіста, який розповів про нічні обстріли українських позицій, а також про постачання важкого озброєння з Росії і кадрових російських офіцерів.

Про це на брифінгу у неділю заявив речник Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вчора на Донеччині поліцейські затримали бойовика-танкіста. 23-річний чоловік вступив до лав російських окупаційних військ у червні 2015 року через безгрошів'я. Він перебував у так званій 5-й бригаді, також цей підрозділ бойовиків відомий як "Оплот", і вартував на блокпосту, що був облаштований бойовиками на виїзді з Донецька", - сказав Мотузяник.

За його словами, після 5 місяців такого життя донеччанин вирішив звільнитися. Проте в червні 2016 році цього чоловіка "мобілізували" і він опинився в танковому підрозділі бойовиків з місцем дислокації між Горлівкою і Донецьком.

"Зараз бойовик співпрацює зі слідством і розповідає багато цікавих подробиць, зокрема про нічні мінометні і танкові обстріли бойовиками українських позицій, міст і сіл, постачання важкого озброєння з Росії, кадрових російських офіцерів, які складають кістяк російських окупаційних військ", - зазначив речник МОУ з питань АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-