АТО: на Луганському напрямку відбулося бойове зіткнення

АТО: на Луганському напрямку відбулося бойове зіткнення

Укрінформ
На Луганському напрямку у районі населеного пункту Новозванівка відбулося бойове зіткнення між силами антитерористичної операції та бойовиками.

Про це заявив речник Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник на брифінгу у суботу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Луганський напрямок: головною подією вчорашнього дня стало бойове зіткнення між силами антитерористичної операції та противником, що відбулося у районі населеного пункту Новозванівка, це під Попасною", - сказав Мотузяник.

За його словами, ще близько 2 години ночі українські позиції були обстріляні, потім відбулися дві короткі провокації уже вдень після 16 години. І зрештою група противника у складі до 15 бойовиків пішла в атаку, при цьому їх прикривав мінометний вогонь.

"Усе це сталося близько 16 години дня. Наразившись на організовану оборону та влучний вогонь у відповідь з боку сил антитерористичної операції, окупанти відступили. Дещо згодом відбулася ще одна спроба ворожого наступу, яка також закінчилася для них не вдало. Обидві атаки загалом тривали 50 хвилин, українські війська втрат у цьому бою не зазнали", - наголосив речник.

Крім того, обстріли відбулися у районі Станиці Луганської та Новоолександрівки, але тут ворог важке озброєння не застосовував.

Загалом за добу на Луганському напрямку було 15 обстрілів і одне бойове зіткнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-