Одеські курорти

Одеські курорти "прочісує" поліція - шукає підозрюваного в подвійному вбивстві

Укрінформ
У районі курорту Грибівка Овідіопольського району підрозділи поліції, Національної гвардії і спецпризначенців продовжують розшуки підозрюваного у подвійному вбивстві, прочісуючи місцевість, житлові будинки, дачні кооперативи та бази відпочинку.

Очолюють масштабну операцію керівник Одеського главку Нацполіції Дмитро Головін та його заступники, повідомила кореспонденту Укрінформу очільник відділу комунікацій ГУНП Альона Войтенко.

"Спецоперація триває з вечора 29 грудня. Після настання темряви територія довколо місця, де підозрюваний у скоєнні жорстоких злочинів кинув свій автомобіль, була взята силовиками в кільце. Зранку відновили розшуки, прочісують бази відпочинку, дачні кооперативи, житлові приміщення громадян - з метою виявлення розшукуваного. Правоохоронці знають про нього дуже багато, але поки що не знайшли", - зазначила Войтенко.

На дорогах у районі Грибівки та Овідіополя звечора перевіряють траспортні засоби блокпости дорожньої поліції.

Як повідомлялося, 29 грудня на спецлінію «102» надійшло повідомлення про пожежу в будинку в райцентрі Овідіополь. При перевірці  інформації в одній з кімнат будинку виявили обгорілий жіночий труп, а в іншій - тіло дитини. Обидва трупи були з відрубаними головами. Першочерговими оперативно-слідчими діями було встановлено, що злочинець убив 42-річну жінку та її дворічну дочку. У скоєнні злочину обгрунтовано підозрюється 31-річний місцевий мешканець, якому вдалося втекти з місця злочину на потужній вантажівці, яку він згодом покинув у полі.

 У поліції уточнили, що зловмисник під час руху по трасі в напрямку Одеси скоїв ДТП, але не зупинився. Вважають, що він мав намір скоїти наїзд на велику юрбу людей, однак заблокували проїзд правоохоронці - змушений був звернути з автотраси в поле.

 Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією кримінального злочину, передбаченого ч.2 п.1 п.2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-