У Полтаві перекинувся автобус з пасажирами: є постраждалі

У Полтаві перекинувся автобус з пасажирами: є постраждалі

Фото
Укрінформ
У Полтаві біля зупинки громадського транспорту "Фарфоровий завод" сталася дорожньо-транспортна пригода за участю мікроавтобуса і легкового автомобіля. 

Про це повідомляє у четвер прес-служба ГУ Нацполіції у Полтавській області. 

"Учора, близько опівночі, біля зупинки громадського транспорту "Фарфоровий завод" сталась дорожньо-транспортна пригода за участю мікроавтобуса та легкового автомобіля. У салоні мікроавтобуса "Мерседес" знаходилось більше десяти пасажирів", - йдеться у повідомленні. 

Під час роботи на місці події працівники поліції встановили, що водій легкового автомобіля допустив зіткнення з мікроавтобусом. Унаслідок сильного бокового удару автобус з пасажирами перекинувся. 

Переломи різного ступеня тяжкості отримав водій мікроавтобуса, 1956 року народження, та один із його пасажирів, 1988 року народження. Автомобілем швидкої медичної допомоги їх було доставлено до лікарні. 

Медичне обстеження водія легкового автомобіля, 1980 року народження, показало наявність у його крові алкоголю. За даним фактом відділенням поліції № 1 міста Полтава вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). 

Фото: НПУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-