Поліція знайшла в приватному будинку 60 кілограмів наркотиків

Поліція знайшла в приватному будинку 60 кілограмів наркотиків

Фото
Укрінформ
У 33-річного жителя міста Гнівань на Вінничині працівники поліції вилучили  близько 60 кг наркотичних речовин.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницькій області. 

«27 грудня працівники гніванської поліції під час проведення санкціонованого обшуку у будинку 33-річного місцевого жителя виявили близько 60 кілограмів наркотичних речовин. Заборонені нарковмісні речовини господар зберігав у житлових кімнатах будинку та господарських приміщеннях», - йдеться у повідомленні.

Як розповів заступник начальника Головного управління Нацполіції Вінниччини Віталій Ярмолюк, до поліції надійшла оперативна інформація, що місцевий житель у власному будинку зберігає та продає наркотичні засоби. Під час обшуку у підозрюваного оперативники вилучили у мішках, пакетах та коробках сухі рослини конопель, марихуану, білу порошкоподібну речовину, схожу на амфетамін, та обладнання для його виготовлення. На деяких пакетах та коробках з марихуаною була зазначена її якість.

Правопорушник розповів, що наркотики зберігав для власного вживання. Згодом він зізнався, що виготовляв амфетамін за рецептом, знайденим у Інтернеті.

Вилучене направлено на експертизу.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах). За таке правопорушення чоловіку загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-