Подвійне ДТП у Харкові: у крові водія знайшли алкоголь

Подвійне ДТП у Харкові: у крові водія знайшли алкоголь

Укрінформ
У крові водія Toyota Prado, який скоїв подвійне ДТП на окружній дорозі, в результаті якого загинула 8-місячна дитина, виявлено 1,71 проміле алкоголю.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів старший інспектор управління превентивної діяльності поліцейського главку в Харківській області підполковник Олег Никоненко.

"Експертиза виявила 1,71 проміле алкоголю в крові водія автомобіля Toyota Prado, який напередодні увечері на окружній скоїв подвійне ДТП, у результаті якого загинула 8-місячна дитина і троє дорослих госпіталізовано", - зазначив Никоненко.

За його словами, водія, який намагався втекти з місця дорожньо-транспортної пригоди, затримано.

"Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) - з санкцією до 8 років позбавлення волі", - додав Никоненко.

За його словами, водія Toyota затримано в порядку ст.208 КПК України.

Як сказали в прес-службі прокуратури Харківської області, обвинувачення вимагатиме в суді взяти під варту 36-річного водія Toyota Prado без права на заставу.

Що стосується потерпілих, то у батька загиблої дівчинки - відкрита черепно-мозкова травма, він без свідомості.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 27 грудня близько 17:00 автомобіль Toyota Prado рухався по окружній дорозі і зіткнувся з автомобілями "ВАЗ 2107" і "Volkswagen Caddy". При цьому водій Toyota намагався втекти з місця ДТП і рушив у напрямі Салтівського шосе, але там зіткнувся з автомобілем "ВАЗ 2102", де перебували троє дорослих і 8-місячна дитина. Дитина загинула на місці, її батьків госпіталізовано. Доправили в лікарню і водія "сімки".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-