Затримано жителя Харківщини, який вбив матір і поранив 18-річного хлопця

Затримано жителя Харківщини, який вбив матір і поранив 18-річного хлопця

Укрінформ
Затримано раніше судимого 22-річного жителя селища Санжари, що біля Люботина Харківського району: він убив свою матір і поранив 18-річного хлопця.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіла головний спеціаліст відділу комунікацій поліцейського главку в Харківській області Олександра Алексєєва.

"Напередодні до чергової частини надійшло повідомлення від медиків Люботинської центральної міської лікарні. За їх словами, до них був доставлений 18-річний хлопець з колото-різаною раною черевної порожнини. За вказаною адресою негайно виїхало керівництво райвідділу і слідчо-оперативна група", - відзначила Алексєєва.

За її словами, правоохоронці розпитали потерпілого і з'ясували, що того вечора він був у гостях у друзів.

"Близько 5-ї ранку до них зайшов розлючений сусід із ножем у руках, несподівано завдав удару хлопцю і зник. Товариші відразу викликали швидку допомогу. Хлопця прооперували, стан його здоров'я медики оцінюють як стабільний", - додала Алексєєва.

За її словами, того ж дня за місцем проживання підозрюваного було виявлено тіло 52-річної жінки, його матері, з ознаками насильницької смерті.

"Підозрюваного у вчиненні злочину затримано за участю співробітників УСБУ в Харківській області", - пояснила Алексєєва.

За її словами, відкрито кримінальні провадження за ознаками ч.1 ст.115 (навмисне вбивство) і ч.2 ст.15, п.1 ч.2 ст.115 (замах на вбивство) КК України із санкцією до 15 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-