На Запоріжжі у двох ДТП загинули п'ятеро осіб

На Запоріжжі у двох ДТП загинули п'ятеро осіб

Укрінформ
У Запорізькій області в результаті двох ДТП, які сталися на автодорогах "Харків - Симферополь" та "Василівка - Бердянськ", загинули п'ятеро осіб, серед яких троє неповнолітніх.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області. 

"О 07.50 до Василівського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про ДТП, яка сталася на трасі "Харків - Симферополь" поблизу міста Степногірськ. У результаті складних погодних умов на автошляху зіткнулися Lanos та Nexia. Внаслідок зіткнення пасажир та водій Lanos загинули", - йдеться у повідомленні.

Цього ж дня о 09.49 на автошляху "Василівка - Бердянськ" сталася ще одна ДТП. За попередньою інформацією, водій автомобіля "Москвич" з невідомих причин виїхав на зустрічну смугу, де скоїв зіткнення з автомобілем "КамАЗ". У результаті загинули троє неповнолітніх, які знаходилися у легковику, а його водій зазнав тяжких травм.

Слідчо-оперативні групи встановлюють всі обставини трагедій.

У Нацполіції закликають водіїв, з огляду на складні погодні умови, по можливості утримуватися від поїздок. Якщо ж це неможливо – суворо дотримуватися правил дорожнього руху та швидкісного режиму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-