По всій лінії зіткнення на Донбасі встановлена тиша - штаб

По всій лінії зіткнення на Донбасі встановлена тиша - штаб

Укрінформ
Станом на ранок 24 грудня спільний центр з контролю та координації питань припинення вогню  підтверджує встановлення режиму тиші по всій лінії розмежування на Донбасі.

Про це у Фейсбуці повідомив керівник української сторони СЦКК генерал-майор Анатолій Петренко.

"Станом на ранок 24 грудня українська сторона СЦКК підтверджує про запровадження всеосяжного, стійкого, безстрокового припинення вогню, починаючи з 00.00 24 грудня 2016 року. По всій лінії зіткнення встановлена тиша", - йдеться у повідомленні.

Офіцери української сторони СЦКК продовжують моніторинг за дотриманням режиму припинення вогню. Про будь-які зміни в обстановці буде негайно поінформовано СММ ОБСЄ.

Як повідомляв Укрінформ, на засіданні Тристоронньої контактної групи в Мінську 21 грудня учасники переговорів домовилися про режим припинення вогню на Донбасі з 24 грудня 2016 року.

"Ми, члени Тристоронньої контактної групи і представники ОРДО і ОРЛО, наголошуючи на необхідності забезпечення миру і спокою в зв'язку з майбутніми святами, підтверджуємо свою прихильність до дотримання стійкого режиму припинення вогню, починаючи з 00 години 24 грудня цього року за київським часом", - повідомив тоді спецпредставник ОБСЄ на переговорах Мартін Сайдік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-