Тіла окупантів із Єнакіївського моргу вивозили більше 10 авто - розвідка

Тіла окупантів із Єнакіївського моргу вивозили більше 10 авто - розвідка

Укрінформ
За даними української розвідки, між бойовиками відбуваються конфлікти на етнічному ґрунті.

Про це сказав речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко  під час брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Розвідка здобула дані про етнічні сутички між бойовиками. Оскільки місцеве населення не має бажання воювати на боці бойовиків, командування противника залучає іноземців із кримінальним минулим. Посилаючись на незнання російської мови, такі «солдати удачі» ухиляються від виконання бойових завдань і від господарських робіт. Три дні тому на позиціях 6 полку відбулася сутичка між бойовиками. Російськомовні окупанти роззброїли своїх колег і оголосили, що бачити їх поруч із собою не хочуть», - зазначив Лисенко.

Він також розповів, що, за повідомленнями розвідників, наступ на українські позиції в районі Світлодарської дуги 18 грудня коштував терористам значних втрат.

«Розвідка повідомляє, що 20 грудня тіла загиблих окупантів із Єнакіївського моргу вивозили більше 10 автомобілів. Таким чином, невдала спроба наступу та подальша ескалація на Світлодарській дузі коштували противнику надзвичайно дорого», - зазначив речник МО.

Як повідомляв Укрінформ, 18 грудня у районі Світлодарської дуги бойовики НЗФ намагалися відтіснити підрозділи ЗСУ з передових позицій. Але українські військові відбили наступ. За офіційними даними, 5 українських бійців загинуло, 6 зазнали поранень. Один боєць потрапив у полон. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-