АТО: бойовики обстріляли Миронівку з 152-мм артилерії, Луганське - з ПТРК

АТО: бойовики обстріляли Миронівку з 152-мм артилерії, Луганське - з ПТРК

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська зосередили майже весь вогонь на Донецькому напрямку.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"З артилерії калібру 122 міліметри окупанти обстрілювали наші позиції в районі Луганського. Зі 120-міліметрових мінометів - Луганське та Старогнатівку. З 82 міліметрових мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів – Авдіївку, Новгородське, Верхньоторецьке і знову ж Луганське", - йдеться в повідомленні.

У штабі поінформували, що близько 08.30 російсько-окупаційні війська розпочали артилерійський та мінометний обстріл позицій наших військ на Світлодарській дузі і під його прикриттям здійснили спробу атаки.

"Вогнем у відповідь вони були зупинені та відійшли. Утім, уже о 10.00 бойовики відновили обстріл зі 122-міліметрових артилерійських систем і 120-міліметрових мінометів і знову спробували атакувати наші позиції. Після відкриття вогню у відповідь противник відступив і повторних спроб атак не здійснював", - зазначили в прес-центрі.

Крім того, протягом дня противник двічі обстріляв н.п. Миронівка з великокаліберної 152-мм артилерії.

На Маріупольському напрямку зі 120-ти та 82-міліметрових мінометів противник обстріляв Красногорівку та Водяне.

"На Луганському напрямку з протитанкових ракетних комплексів та 82-міліметрових мінометів ворог вів вогонь по Кримському. Загалом станом на 18-ту годину зафіксовано 15 обстрілів", - підсумували в штабі АТО.

Фото: Max Avdeev for BuzzFeed News

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-