На Полтавщині затримали вантажівки зі львівським сміттям

На Полтавщині затримали вантажівки зі львівським сміттям

Фото
Укрінформ
У Гребінківському районі Полтавщини виявлено факт незаконного вивантаження сміття з Львівської області, а також затримано дві вантажівки з львівською реєстрацією, повні побутових відходів.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції України в Полтавській області.

"Про факт незаконного вивантаження сміття увечері 21 грудня до поліції повідомив голова Наталівської сільської ради. Чоловік повідомив про можливе вивантаження сміття на території однієї із ферм... Під час перевірки було встановлено, що на території ферми знаходиться побутове сміття. Крім того, на території сільської ради виявлено дві завантажені відходами вантажівки із львівською реєстрацією", - йдеться у повідомленні.

Зазначають, що два автомобілі марки Scania з причепами під керуванням 26-річного і 28-річного жителів Львівської області було тимчасово вилучено для вирішення питання по суті та встановлення причетності до вчиненого кримінального правопорушення.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.239 Кримінального кодексу України (забруднення або псування земель) та розпочали досудове розслідування.

Працівники поліції з’ясовують всі обставини події.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-